"Béčko" vonku ešte neprehralo !

29.08.2014 22:52

Piatok, 29.8.2014 o 17.00 h - štadión TJ Hlboké

TJ Hlboké "B" - FK CEROVÁ "B"      1 : 1   (0:0)

góly:  75.min.Flaviu-Nicusor Drinc, 53.min. Denis BADÁŇ.

 

Cerová: Roman Konopa  -  Slavomír Veteška, Marek Ochránek, Marek Holič,

                                             Anton Veteška (K) - Marek Holásek (58.Rastislav Jurovatý),

                                             Jozef Masár (83.Patrik Suchý), Tomáš Vlček, Jaroslav Herceg -

                                             Marek Kubisa (72.Peter Madluška), Denis Badáň.

Rozhodovali:  Branislav Polakovič.

 

          V tomto stretnutí sa stretli jediné dve rezervné družstvá v majstrovských súťažiach ObFZ Senica. Nezvyčajne sa zápas odohral v piatok a tak aj naše "A" mužstvo využilo rezervu k rozohratiu sa niektorých hráčov. Nastúpil tak Denis Badáň, ktorý v nedeľu nebude k dispozícii pre "A" mužstvo a tak nezostal v tomto víkende bez hernej záťaže. Marek Holásek zápas využil na ďalšiu možnosť získať čo najlepšiu hernú prax, keďže stále nie je v plnom zaťažení po zranení, dovolenke či svadobných povinnostiach. Ako prípravu na ďalšie zápasy využil túto možnosť aj Marek Kubisa.

        Prvý polčas  nie práve najkvalitnejšieho futbalu sa hral vyrovnaný zápas, o čom svedčia aj strelecké pokusy. Domáci strieľali 6x, no až na jeden pokus musel všetky ich strely kryť R.Konopa. Naopak naši boli aktívnejší v streľbe, no bránu trafili iba 2x. V úvode mal šancu M.Kubisa, no strieľal vedľa. Lepšie skončilo zakončenie J.Hercega v 6.min., keď domáci brankár zariadil rohový kop. V 11.min. po prvý krát zahrozili domáci, no ich priamy kop vyriešil R.Konopa. V 30.min. mal veľkú možnosť D.Jakab, no opäť ho vychytal R.Konopa. Podobnú šancu mal na druhej strane v 34.min. T.Vlček, ale jeho pokus o lob skončil nad bránou. Prvý polčas ukončil priamym kopom M.Kubisa, no iba do rúk brankára M.Hrušeckého.

        V druhom polčase hostia spresnili koncovku a väčšina ich strieľ končila medzi tyčami brány domácich. V úvode mal dve veľké šance D.Badáň,no až tá tretia priniesla prvý gól. V 53.min. sa ocitol sám pred brankárom, obohral dobre sa vracajúceho obrancu a strelou povedľa brankára otvoril skóre - 0:1. V ďalších dvadsiatich minútach šance na oboch stranách neprichádzali. Domáci sa snažili o vyrovnanie no až v 60.min. prišla vážnejšia strela z diaľky vedľa brány. V 75.min. sa však ocitol sám v našej 5-ke domáci F.-N.Drinc a s vyrovnaním už nemal problém - 1:1. O dve minúty strieľal tesne nad bránu domáci V.Ondrovič a v 80.min. nevyužil veľkú šancu domáci E.Hečko, keď sa objavi sám za našou obranou, no strieľajúci center minul. V 85.min. mal ešte možnosť priameho kopu M.Holič, ale domáci brankár loptu odvrátil na roh.

        Aj v tomto zápase bolo vidno, že rezerva plní svoju funkciu aj s ohľadom pre hráčov potrebných pre "A" mužstvo. Zároveň získávajú skúsenosti mladí hráči ako T.Vlček, M.Holič, J.Masár, R.Jurovatý či P.Suchý. Očakávame, že sa k nim v čo najkratšej dobe pripoja aj M.Tomek, P.Machlica, či J.Bartoň. Prínosom pre mužstvo sú aj hráči ako bratia Veteškovci, R.Konopa, P.Madluška, D.Pavlík a ďalší... Mužstvo sa v súťaži nestráca, odohrá vždy minimálne aspoň vyrovnané zápasy a hlavne boduje. Vonku sme ešte neprehrali , no čakáme na prvý domáci bod. Toto mužstvo nehrá prvoplánovo na výsledok, aj keď vždy je cieľom vyhrať. Po piatich kolách tak hodnotíme tento projekt ako úspešný a držíme hráčom či trénerom palce v ich ďalšom účinkovaní. 

—————

Späť