Brodské potrebuje výhru ako soľ !!!

14.04.2010 19:01

V rámci 21.kola MO ObFZ Senica odcestujú naši futbalisti k majstrovskému zápasu do Brodského.

Nášmu súperovi patrí momentálne predposledné 15.miesto so ziskom 17 bodov. Ich úlohou pre jarnú časť je tak stále záchrana v súťaži. V tomto roku však stále Brodskému chýba výhra. Doma remizovali so Š.Humencami a s Oreským, vonku prehrali v M.Háji a v Dubovciach. Na jar majú na konte 4 góly, z toho len jeden z hry v Dubovciach. Dva góly dali z pokutového kopu a jeden si dali Š.Humence sami. V celom ročníku majú na svojom konte štyri výhry, no všetky na domácom ihrisku. V ťažkom boji o záchranu tak veľmi potrebujú naše mužstvo doma poraziť a možno teda očakávať zaujímavý súboj.

Výsledky v jarnej časti:

Brodské - Oreské         0:0

M.Háj - Brodské           1:0

Brodské - Š.Humence   2:2 (vlastný, Joniak 11m)

Dubovce - Brodské       3:2 (Joniak 11m , Huliman)

 

V čase, keď Cerová postúpila do tejto súťaže hralo Brodské o dve triedy vyššie, no úpadok futbalu v Brodskom zapríčinilo ich pád dokonca až do II.triedy . Dokázali sa však vrátiť do najvyššej okresnej súťaže, no opäť majú záchranárske práce. Za toto obdobie hrala Cerová s Brodským 15 krát:

Cerová DOMA:       8 zápasov      výhier     remízi     prehra    skóre 18 : 9

Cerová VONKU:      zápasov      výhry      remízi     2 prehry    skóre   9 : 6

Naše mužstvo do týchto chvíľ bolo v Brodskom úspešné, keď len dva zo siedmich zápasov prehralo a má na pôde súpera aktívne skóre.

Posledný zápas v Brodskom sa hral 8.mája 2009, kedy sme po dvoch góloch S.Malého vyhrali 1:2. Zápas bol nakoniec v náš prospech skontumovaný (0:3) pre neoprávnený štart domáceho hráča. V tomto zápase dokázal J.Vacho zneškodniť dva pokutové kopy súpera !!!

Posledný vzájomný zápas sa hral na Cerovej 6.9.2009. Zápas skončil po jednoznačnom priebehu 7:0 . S.Malý dal 4 góly, po jednom A.Veteška, B.Tomek a D.Kassay.

Brodské doteraz dalo 25 gólov o ktoré sa podelilo až 14 strelcov !!! V jarnej časti premenil dva pokutové kopy Joniak, ktorý je novou posilou mužstva, jeden gól vsietil Huliman !

Naše mužstvo ani v tomto zápase nebude kompletné. Po ôsmej ŽK bude chýbať M.Holásek a trénerovi bude chýbať aj L.Varga. Po jednozápasovom treste bude k dispozícii už R.Vanek a mužstvu by už nemal chýbať ani kapitán A.Veteška. 

Prídte povzbudiť naše mužstvo v boji o ďalšie body a tipujte výsledok zápasu !!! 

—————

Späť