Je na čase zastaviť prepad v tabuľke!

07.05.2010 23:29

Našim najbližším súperom bude momentálne po piatkovej dohrávke druhé mužstvo súťaže, Koválov. Na svojom konte majú 13 výhier 2 remízi a 8 prehier. Ich aktívne skóre je 59:35 a zisk bodov je 42, čo je o 12 bodov viac ako získalo naše mužstvo. V jarnej časti na ihrisku súpera prehrali len v Šajd.Humenciach, no dokázali remizovať v Oreskom a vyhrať v Hlbokom a v piatok aj v Jablonici. Doma na jar podľahli Radošovciam a porazili Dubovce, M.Háj a Sekule.

História vzájomných zápasov v MO je bohatá, keď tento zápas bude už 18. vzájomným zápasom, keďže ani jedno mužstvo po našom postupe do MO súťaž neopustilo.

CEROVÁ doma:    8 zápasov    5 výhier     1 remíza    2 prehry     so skóre 16 : 10

CEROVÁ vonku:   9 zápasov    3 výhry      2 remízi     4 prehry     so skóre 11 : 14

Naše mužstvo má v celku pozitívnu bilanciu s Koválovom a to hlavne na domácom ihrisku. Doma sme však v poslednom zápase s Koválovom pred rokom prehrali 0:2. V Koválove sme naposledy vyhrali v roku 2004 a v poslednom vzájomnom zápase sme na ich pôde prehrali po hrozivom výsledku 6:0 !!!

Najlepším strelcom Koválova je Tokoš so 16 gólmi a je za S.Malým (26 g.) druhým najlepším strelcom súťaže. 12 gólov dal Maca, P.Kudláč 9 a Miro Veselý 8.

 

Naše mužstvo po neúspechoch hlavne na súperových ihriskách sa bude snažiť o bodový zisk a hlavným cieľom je výhra. Bude k tomu treba nerobiť hlúpe chyby v defenzíve, ktoré nás stáli bodové zisky v minulých zápasoch a zvýšenie streleckej produktivity celého mužstva. V troch posledných zápasoch vonku sme dali len 2 góly a inkasovali sme 8 !

Doma teda treba zabojovať , potešiť fanúšika výkonom a výsledkom.

Príďte povzbudiť naše mužstvo v boji s druhým mužstvom MO a podporiť ho v súboji o ďalšie dôležité domáce body !!!

—————

Späť