Jednoznačná domáca výhra s Vrádišťom !

19.10.2014 19:01

Nedeľa, 19.10.2014 o 14.30 h - štadión FK Cerová.

FK CEROVÁ - TJ Vrádište        4 : 0   (1:0)

Góly: 43.a 70.min. Jozef BEŇA, 75.min. Roman VANEK, 82.min. Peter HORŇÁK.

 

Cerová:  Marek Holič - Roman Vanek (K), Jozef Holič, Marek Holič (80.Peter Machlica),

                                      Martin Ambra - Marek Kubisa, Michal Gurín (56.Peter Kuchta),

                                      Peter Horňák, Marek Holásek, Ján Filuš - Jozef Beňa.

Žltá karta: Roman Vanek.

Rozhodca: Ján Lapoš (Ján Škrinár), Delegát ObFZ: Radovan Valla.

 

     Po výhrach nad mužstvami s čela tabuľky sme boli v tomto stretnutí v pozícii jasného favorita a jasným cieľom bolo uhrať povinnú domácu výhru. Okrem zraneného M.Pípu bolo mužstvo na zápas pripravené a nastúpili sme v silnej ofenzívnej zostave. Hostia predviedli to, čo sme od nich očakávali. Sústredili sa na pevnú obranu pred svojou bránou a spoliehali sa na rýchle protiútoky. Do tých sme ich však nepúšťali. Ich príležitosti na zakončenie prichádzali najmä v prvom polčase zo štandartných situácií a ich šance na skórovanie v druhom polčase boli nedotiahnuté do nebezpečného zakončenia. M.Holič tak v bráne nemal výrazný problém udržať čisté konto. Naopak my sme mali veľa gólových šancí, ale hostí sme držali dlho v hre iba nedôrazným a nepresným zakončením. Nakoniec sa nám podaril prvý polčas gólom do šatne vyhrať a v druhom polčase sme skóre ďalšími gólmi prikrášlili...

      V prvom polčase sme dominovali. Hostia mali dve strely a to iba jednu do priestoru brány. My sme zakončili 11x a z toho 7x na bránu. V 8.min. zakončoval P.Horňák, no brankár strelu vyrazil. V 11.min. mal prvú veľkú možnosť J.Beňa, ktorý sa ocitol sám pred brankárom no z blízka bránu netrafil ! V 15.min. zakončoval v šanci do rúk brankára M.Gurín. V 21.min. prišlo jediné zakončenie hostí na bránu, keď ich strelu z priameho kopu na dva krát kryl M.Holič. V 38.min. sa pekne na hranici 16-ky uvoľnil J.Beňa, no jeho strela opäť minula bránu hostí. V 40.min. poslal strelu z diaľky M.Ambra a znova zachraňoval brankár Čermák. V 43.min. sa už J.Beňa nemýlil a svoju šancu premenil na prvý gól - 1:0. Prvý polčas uzavreli hostia strelou po rohovom kope nad domácu bránu.

      Úvod druhej časti patril prekvapivo hosťom, keď sa 4 x pokúsili nebezpečne zakončiť. Najprv v 46.min. M.Holič chytil M.Polachovi priamy kop, v 48.min. J.Kotvas nepremenil šancu a nedôrazne zakončil do rúk M.Holiča a napokon v 53.min. skončil priamy kop hostí na žrdi domácej brány. My sme v 49.min. skórovali, no gól pre postavenie mimo hry J.Beňu neplatil. V 55.min. zakončil tesne nad bránu z priameho kopu domáci M.Kubisa. V 67.min. sa dva krát dostal do zakončenia striedajúci P.Kuchta. Prvý krát strieľal vedľa, v druhom prípade zachraňoval brankár Čermák. V 70.min. začala akcia u brankára M.Holiča, jeho výkop poslal do prieniku M.Kubisu, ktorý centroval a J.Beňa poslal loptu v 5-ke do siete - 2:0. V 75.min. zahrával rohový kop J.Filuš a svoju výšku a dôraz využil hlavičkujúci R.Vanek v tretí gól domácich - 3:0. V 81.min. zahrával priamy kop J.Beňa, no brankár hostí všetko vyriešil. O  minútu neskôr poslal do priestoru brány center J.Filuš, brankár sa aj vďaka ostrému slnku zle zorientoval a dobiehajúci P.Horňák poslal loptu do siete hostí - 4:0. V 88.min. mal veľkú šancu P.Kuchta, no jeho pokus o prelobovanie brankára skončil za bránou hostí.

      Naše víťazstvo bolo jednoznačné a spravodlivé. Vyhrali sme tak tretí zápas v rade za sebou a dostali sme sa opäť na čelo tabuľky. M.Kubisa v tomto zápase nastúpil na svoj 70. zápas v drese Cerovej a tréner J.Filuš odohral na Cerovú 80.zápas. V mužstve panuje herná aj výsledková pohoda a tak o týždeň do Sekúl odchádzame pozitívne naladený a s cieľom pokúsiť sa o ďalší bodový zisk.

—————

Späť