Na úvod tesná prehra v Hlbokom !

01.08.2010 08:17

1.kolo: Sobota, 31.7.2010

TJ Hlboké - FK CEROVÁ    1 : 0 (1:0)

gól: 35.min. Ján Mindek.

Hneď v úvodnom zápase MO nemal tréner P.Hutta možnosť počítať so zostavou, ktorú mal počas prípravy. Pre trest za vylúčenie v poslednom zápase doma nehral M.Holásek, v práci bol S.Starych, zranený je R.Vanek a nemocný M.Pípa. K dispozícii neboli ani T.Vrablic, J.Herceg a T.Mikulčík. V základnej zostave sa tak ocitol stále zranený M.Gurín, ktorého v závere nahradil jediný náhradník M.Tomek. Mužstvu vypomohli hráči, ktorí s ostatnými neabsolvovali prípravu : J.Vavrovič a S.Malý.

Aj za týchto okolností bolo naše mužstvo prevažne v celom zápase futbalovejšie, malo viacero šancí na strelenie gólu, no ten jediný dali domáci a to rozhodlo. Prvú veľkú šancu mal v 20.min. po presnom centri I.Štoru J.Vavrovič. Ocitol sa úplne sám v "päťke" pred brankárom, ktorého si obhodil, no na bránkovej čiare zachránil domáci obranca. Ďalšiu šancu mal opäť J.Vavrovič, no sám a voľný v pokutovom územý neprekonal vybehnutého brankára. Zahrozili tak domáci. V 35.min. dostali loptu za našu obranu, kde sa rútil sám J.Mindek a pomädzi nohy vybehnutého J.Vacha otvoril skóre.

V druhom polčase sa odvíjala hra na polovici Hlbokého a domáci sa snažili o rychlé brejky. Šance na strelený gól mali najmä hostia, no ani jednu nepremenili. Snáď najväčšiu mal v 58.min. M.Tomek, keď v závare pred domácou bránou loptu nepretlačil do siete ani na dva krát. Pred záverečnou snahou o vyrovnanie prišlo nečakané vylúčenie S.Vetešku a tak už oslabený hostia na zvrat nemali. Vylúčenie prišlo po druhej žltej karte po tom, čo hráči v múri pred priamym kopom domácich nedodržali vzdialenosť, za čo pykal S.Veteška.

Cerová:

Juraj Vacho - Lukáš Varga, Roman Kraľovič, Peter Nižník, Tomáš Ráček -

                  Slavomír Veteška, Juraj Vavrovič, Michal Gurín (54.Miroslav Tomek), Anton Veteška (K) -

                  Ivan Štora, Stanislav Malý.

Tréner: Pavol Hutta

Vedúci mužstva: Patrik Fukna.

Žlté karty: J.Vacho, T.Ráček, S.Veteška.

Červená karta: 75.min. S.Veteška po druhej žltej (nedodržanie vzdialenosti 9,15-zápis).

—————

Späť