V nedeľu do Lakšárskej Novej Vsi po deviatich rokoch !

23.03.2010 21:13

Naším najbližším súperom v 18.kole MO bude mužstvo TJ Lakšarská Nová VesToto mužstvo figuruje v najvyššej súťaži ako nováčik a jeho pôsobenie v jesennej časti nebolo úspešné. Náš súper zimoval na predposlednej 15. priečke a jeho úlohou v jarnej časti je záchrana v súťaži.

V prvom jarnom kole uhrala Lakš.Nová Ves  remízu v Jablonici 3:3, pričom víťazstvo mali na dosah. Po góle na 2:3 pre hostí v samom závere zápasu však neudržali vedenie a v nastavenom čase rozhodol o remíze hráč so skúsenosťami s cerovským futbalom Mário Búran. Táto remíza a zároveň výsledky ostatných mužstiev nič nezmenili na ich postavení v priebežnej tabuľke.

Lakš.Nová Ves má na svojom konte 4 výhry, 3 remízi , 9 prehier a celkové skóre 29:42. Získali tak doteraz 15 bodov. Počet inkasovaných gólov je zo všetkých mužstiev súťaže najvyšší a tak obrana v jesennej časti bola najslabšou stránkou mužstva. Všetky štyri výhry však zaznamenali na domácej pôde (so Š.Humencami, Sekulami, Smolinským a s Jablonicou) a pre boj o záchranu bude pre Lakšáre nutné doma body nestrácať.

Posledný vzájomný zápas s našim mužstvom sa odohral v 3.kole 16.8.2009 na Cerovej:

CEROVÁ - L.Nová Ves      8 : 1   (4:0)   

góly: 14.,21.a 72.min. Stanislav MALÝ , 78.a 90.min. Juraj VAVROVIČ , 3.min.Tomáš JURÍK ,

        23.min. Marek HOLÁSEK , 81.min. Branislav TOMEK - 58.min. Dušan Štajer.

Naše mužstvo pocestuje do Lakš.Novej Vsi po deviatich rokoch k majstrovskému zápasu !!!! Naposledy sme tu hrali 25.3.2001 a to v súťaži II.triedy. Domáci v tomto zápase vyhrali 3:2 (1:0). Za domácich strieľali góly Gach, Valla a Vandák, za naše mužstvo M.Kollár a R.Vician. Z dnešného mužstva v tomto zápase nastúpili A.Veteška a J.Janák. Naše mužstvo napokon súťaž vyhralo a postúpilo do MO, pričom L.N.Ves skončila na 7.mieste so stratou 26 bodov !

Pikantériou súboja bude určite štart Romana Vaneka. Tento hráč nášho mužstva pôsobil celú jeseň v Lakš.Novej Vsi a stále do tejto chvíle je ich najlepším strelcom s 9 gólmi. V zimnej prestávke prerušil hosťovanie, vrátil sa na Cerovú a v úvodnom zápase vsietil svoj 10 gól v sezóne Dubovciam.

Po Vanekovi má domáce mužstvo ďalšieho strelca v Jánovi Filušovi (7 gólov). 3 góly dal Štajer, 2 Malík a po jednom góle 8 hráčov. V úvodnom kole v Jablonici a strelecky presadila nová posila mužstva Jozef Dojčan, hráč so skúsenosťami s vrcholovým futbalom v najvyšších súťažiach.

Naše mužstvo ide k svojmu súperovi potvrdiť výhru v úvodnom zápase s Dubovcami výkonom i výsledkom a naplniť snahu o postupe v tabuľke. Domácim ide o záchranu a tak tento vzájomný súboj bude mať určite potrebný náboj a dúfajme i kvalitu.

TIPUJTE výsledok tohto zápasu v sekcii tipovačka !!!

Prídte povzbudiť naše mužstvo v prvom zápase roku 2010 na pôde súpera !!!!

Nedeľa 28.3.2010 o 15.00 hodine !

 

 

—————

Späť