Zmeny v kádri "A" mužstva pred jesennou časťou !

27.07.2010 20:40

V prípravnom období na nový ročník MO nastali tak ako vždy určité pohyby hráčov v našom mužstve. V prípravných zápasoch sa vystriedalo viacero hráčov, kde tréner skúšal rôzne alternatívy zostavy ako aj možné posily mužstva. Najbližším výkendom sa súťaž začína a tak je už teraz známy káder mužstva, ktorý súťaž zaháji:

Mužstvo po jarnej časti opustil Zdenek ČECH , ktorému skončilo hosťovanie a vrátil sa do materského klubu TJ Dojč. Hosťovanie z TJ Hlboké skončilo aj brankárovi Marekovi RAPÁKOVI. Prípravu s mužstvom nezačal Stanislav MALÝ, ktorý sa tak rozhodol s osobných dôvodov. S.Malý je stále hráčom FK Cerová a jeho ďalšie účinkovanie v klube nie je vylúčené. Začiatok jesennej časti nestihne Tomáš JURÍK, ktorý je pracovne v zahraničí a ani Vladimír ONDROVIČ, ktorý sa lieči zo zranenia. Svoj posledný zápas v kariére odohral na konci minulého ročníka aj Dušan KASSAY.

Mužstvo po týchto odchodoch posilnili týto hráči:

Po skončení dorasteneckého veku sa stal stálym hráčom "A" mužstva odchovanec klubu Jaroslav HERCEG ml. Na hosťovanie z FK Senica prišli dvaja hráči: Ivan ŠTORA Martin PÍPA. Na hosťovanie zo Šajd.Humeniec prišiel Roman KRAĽOVIČ, ktorý u nás odohral necelú jesennú časť 2009, zranil sa a po vyliečení dlhodobého zranenia sa rozhodol pokračovať v našom klube. 

V mužstve zostávajú a bolo im predĺžené hosťovanie u nás aj Juraj Vacho (z B.Mikuláša), Lukáš Varga (FK Senica) a Peter Nižník (FK Brezová).  

Tréner P.Hutta privítal v príprave aj dorastencov, ktorý odohrajú svoje zápasy prevažne v sobotu a tak je možný ich striedavý start za mužov. Tréner počíta najmä s týmito hráčmi: Peter Kuchta, Peter Machlica, Marek Ochránek a Marek Holič.

 V zápase 1.kola bude mužstvu chýbať potrestaný Marek HOLÁSEK a otázny je štart zraneného Romana Vaneka. Hráči Miroslav Tomek a Martin Surový, ktorí v jarnej časti hosťovali mimo Cerovej do výkendu svoje hosťovania neobnovia a tak je možný aj ich štart v zápase v Hlbokom.

Predstavujeme nových hráčov FK CEROVÁ: 

 

   Jaroslav Herceg         Roman Kraľovič            Ivan Štora                Martin Pípa

    nar.: 4.11.1991            nar.:18.7.1975             nar.: 1.4.1990           nar.: 10.7.1990

      odchovanec            zo Šajd.Humeniec              z FK Senica                z FK Senica

Hráči dorastu FK Cerová, trénujúci s "A" mužstvom:

     Peter Kuchta            Peter Machlica          Marek Ochránek            Marek Holič

     nar.: 1.1.1995            nar.: 25.12.1993          nar.: 27.9.1992             nar.: 1.9.1992 

 

—————

Späť