Ak sa nechceme báť vydnutia, musíme sa prebudiť!

31.05.2010 17:45

Do konca súťaže zostáva pár zápasov ale stále nie je rozhodnuté o vypadávajúcom. O posledné priečky, ktoré môžu znamenať vypadnutie sa zúžil súboj štyroch mužstiev. Pop.Močidlany, Brodské, Kopčany....a ... bohužiaľ aj Cerová ! Takéto je momentálne poradie v tabuľke:

13.miesto: Cerová            31 b. - ešte 4 zápasy

14.miesto: Kopčany         25 b. - ešte 3 zápasy

15.miesto: Brodské          24 b. - ešte 5 zápasov

16.miesto: Pop.Močidlany 21 b. - ešte 4 zápasy.

Naše mužstvo delí od poslednej priečky 10 bodov, pričom v hre je ešte 12 bodov. Teoreticky, tak je 16.miesto reálne. Stačí získať 3 body v 4 zápasoch a posledný nebudeme ! Situácia o súťaž vyššie však naznačuje, že môžu vypadávať aj dve mužstvá !

Na predposledné Brodské máme náskok 7 bodov, no Brodské hrá ešte 5 zápasov, teda hrá o 15 bodov ! Pri porovnaní sa s Kopčanami, je situácia optimistickejšia. Máme pred nimi náskok 6 bodov a Kopčany môžu získať maximálne bodov 9. Opäť nám teda k spokojnosti chýbajú 3 body na našom konte.

Tu sú súperi týchto mužstiev v závere súťaže:

P.Močidlany: Brodské (D), Koválov (D), Jablonica (V), Sekule (D) - 3 zápasy doma, z toho priamy súboj s Brodským o záchranu.

Brodské: P.Močidlany (V), Smolinské (D), Jablonica (D), Sekule (V), Hlboké (D) - 3 zápasy doma + priamy súboj v P.Močidlanoch.

Kopčany: Hlboké (D), Radošovce (V), Oreské (D) - 2 z troch doma.

Veľa napovie už piatková dohrávka Brodské - Smolinské a Jablonica - Cerová.

Potrebujeme tak v posledných štyroch zápasoch jeden vyhrať (alebo tri remizovať) na to aby sme neboli v ohrození !

V piatok ideme do Jablonice, v nedeľu privítame Radošovce, potom ideme do Oreského a nakoniec doma hráme s M.Hájom! V kľude však nie sú fanúšikovia po posledných zápasoch a po výkone v Hlbokom. V posledných piatich zápasoch máme skóre 4:13 (z toho 3 góly sme dali Sekuliam) ! 

Ak mužstvo svoj prejav nezmení, nezačne skórovať a neprestane dostávať v priemere 3 góly na zápas - hrozí mužstvu vypadnutie !!! 

Povedzte si svoj názor a diskutujte :

—————

Späť


Povedzte si svoj názor !!!

Dátum: 04.06.2010

Vložil: Dušan

Titulok: Nestraš

Viem je to možné ale dúfam,že chalani sa prebudia a bude aj trošku šťastia. Je to aj pre nich dosť deprimujúce hlavne po takých zápasoch aké boli s Koválovom a so Sekulami. Je treba sa vykašlať na nejaký herný prejav a všetko urobit preto aby sa vyhralo.Je to ťažká situácia ale verím,že ju zvládneme ako sa to už párkrát stalo.

—————

Dátum: 02.06.2010

Vložil: Lubo

Titulok: Jablonica pod vodou!

Je streda, 17.00 h. Celé ihrisko v Jablonici je pod súvislou vodnou hladinou. Nepredpokladam, že za 48 hodín bude pripravené k zápasu a tak sa zrejme zasa hrať nebude !!!

—————