Prvý zápas "B" mužstva skončil remízou !

03.08.2014 13:37

1.KOLO III.trieda, Nedeľa, 3.8.2014 o 10.00 h - štadión v Kátove

Družstevník Štefanov - FK CEROVÁ "B"      2 : 2   (2:0)

góly:  36.Ján Šarkózy, 40.Dominik Medo - 54.Slavomír VETEŠKA, 89.Tomáš VLČEK

 

Cerová: Roman Konopa  -  Peter Tomek, Dušan Kassay (46.Daniel Pavlík), Marek Ochránek, 

                                          Rastislav Jurovatý - Slavomír Veteška (K), Jaroslav Herceg,

                                          Tomáš Vlček, Denis Závadský - Patrik Suchý (67.Peter Madluška),

                                          Marek Holásek.
Rozhodovali:  Milan Tubl (Ján Hušek). 

 

          Naše "B" mužstvo nastúpilo na svoj prvý majstrovský zápas proti mužstvu, ktoré je tak isto novým celkom v súťaži po tom,čo v uplynulej sezóne do bojov nezasiahlo. Ich problémy boli tentoraz najmä s domácicm ihriskom, kde im obec nepovolila štart (na miestnom ihrisku hrá ŠFK Štefanov II.triedu) a tak na poslednú chvílu prijali možnosť "azylu" v Kátove. Tréner B.Drímal nemohol počítať s viacerými mladými hráčmi a to najmä s M.Holičom, J.Masárom, J.Bartoňom či P.Machlicom. Po zranení a po tom, čo kompletne neabsolvoval prípravu "A" mužstva nastúpil M.Holásek, ktorý tak využil možnosť plného zaťaženia v zápase.  

          Celé stretnutie bolo vyrovnané z oboch strán, kde obe mužstvá mali fázy hry, kedy mali viac z hry, no o kvalitnú úroveň zápasu postarané nebolo. Našim hráčom robila veľké problémy nepresnosť v prihrávkách , zbytočná strata lopty aj na vlastnej polovici, no najmä neboli sme takmer vôbec nebezpečný pred domácim brankárom. Úvod zápasu patril domácim, no viac ako  nepresné strely vedľa brány si nevypracovali. Až v 15.min. po centri z prava mal šancu hlavičkou Š.Šarkózy, no z blízka prehraličkoval bránu. Naši hráči postupne hru vyrovnali a dostali sa aj do zakončenia. V 27.min. vystrelil nebezpečne J.Herceg, no iba tesne minul domácu bránu. V 36.min. centroval na zadnú tyč J.Herceg a S.Veteška iba tesne minul hlavou loptu vo výbornej streleckej príležitosti. Na naše strane však prichádzalo veľmi často k chybám a ešte do polčasu to domáci 2x trestali. V 37.min. odvrátil center M.Ochránek, no odrazenú loptu poslal strelou k tyčke do siete Ján Šarkózy - 1:0. O pár minút neskôr sme stratili loptu v strede ihriska a do brejku sa dostal D.Medo. Ten sa sám pred R.Konopom nemýlil a zvýšil na 2:0. V prvom polčase sme vystrelili iba 3x a z toho sme bránu ani raz netrafili...

            V druhom polčase sme vystrelili 2x a dali sme dva góly ! Hneď v úvode sa po prihrávke P.Suchého presadil strelou k tyčke S.Veteška - 2:1. Prakticky až do záveru zápasu sa nič na ihrisku podstatné nedialo. Domáci sa nedostávali do takmer žiadneho zakončenia, pribúdalo chýb  a očividne chýbali na rychlejší prechod do útoku sily na oboch stranách. V 86.min. sa výborne v našej 16-ke uvolnil domáci D.Medo, no sám na 5-ke bránu prekopol. V 89.min. zahrával rohový kop D.Závadský, na zadnej tyči sa dostal k lopte S.Veteška, no bez zakončenia. Odrazenú loptu poslal na bránu M.Holásek a po teči T.Vlčeka zapadla do domácej brány - 2:2.

           V prvom zápase tak naša rezerva získala dôležitý bod, ktorý je najmä po priebehu zápasu veľmi cenným ziskom. 

—————

Späť