Domáce ihrisko nám proti Rybkám svedčí !!!

07.04.2010 17:26

Najbližší majstrovský zápas odohrá naše mužstvo vrámci 20.kola MO doma proti RYBKÁM. Náš súper sa nachádza presne v strede tabuľky na 8.mieste dva body za Cerovou.  Aj štatistika oboch mužstiev je podobná, keď obaja majú rovnaký počet prehier. Tri prehry si priviezli z Duboviec, so Šajd.Humeniec a zo Sekúl, no viac mrzia až štyri domáce prehry a to s M.Hájom, s Hlbokým, so Smolinským a s Koválovom. Rybky však dokázali dva krát vyhrať vonku a to v Kopčanoch a v Pop.Močidlanoch a veľmi cenné remízi uhrali v M.Háji a v Radošovciach.

Aj história hovorí o vyrovnanosti výsledkov v vzájomných zápasoch:

Cerová DOMA:          zápasov        výhry      remízi      prehra        skóre   13 : 7

Cerová VONKU:         zápasov        výhra      remízi      prehier        skóre   18 : 11

Obe mužstvá tak v priebehu posledných 8 ročníkov dokázali na pôde svojho súpera vyhrať len raz !!!

Cerovej sa to podarilo v auguste 2006 po výsledku 1:0 (S.Šimek). Rybky vyhrali na Cerovej pred šiestimi rokmi v auguste 2004 po výsledku 2:3. Všetky góly hostí dal kanonier Pukančík.

Posledný vzájomný zápas odohrali obe mužstvá v 5.kole 30.8.2009, kedy Rybky doma vyhrali 2:1

góly: 9.Martin Petrúfka, 21.Cyril Mach - 50.Stanislav Malý (11m).

Na Cerovej naposledy Rybky hrali 7.9.2008, kedy domáca Cerová vyhrala 2:0 po góloch S.Malého a M.Tomka

Rybky doteraz vsietili 29 gólov, pričom 18 gólov vsietili dvaja hráči. Cyril Mach a Martin Petrúfka dali po 9 gólov. O ostatné góly sa podelili piati strelci.

V tomto zápase nebude mať domáci tréner opäť kompletný káder, keď pre 4 ŽK nemôže nastúpiť Roman Vanek a pre povinnosti v zamestnaní ani kapitán Anton Veteška. Môžme však očakávať návrat po nemoci Stana Malého, či dlhoročných opôr mužstva Slavka Vetešku i Juraja Vavroviča.

Ak však chcete poznať skutočnú zostavu mužstva,ktorá nastúpi k druhému domácemu zápasu jarnej časti, musíte prísť na náš štadión a o 16.00 hod. povzbudiť domáce mužstvo k zisku troch bodov !!!

Aj dnes máte možnosť TIPOVAŤ výsledok tohto zápasu v sekcii TIPOVAČKA !!!

—————

Späť