V nedeľu privítame posledné Pop.Močidlany !!!

23.04.2010 08:09

V najbližšom kole MO privítame na našom ihrisku momentálne posledné mužstvo tabuľky a najväčšieho ašpiranta na zostup - Popudinské Močidlany.

Ich strata na predposledné Brodské je 5 bodová. Doma podľahli Radošovciam 0:1 ,M.Háju 0:2 a v piatok v dohrávke aj Dubovciam 0:1, vonku zasa prehrali v Oreskom 4:0 a v Š.Humenciach 4:2. Dokázali tak vstreliť len dva góly a to iba v jednom zápase. Ak sa však chce mužstvo z P.Močidlan vyhnúť vypadnutiu, musia začať bodovať a s tým cieľom určite prichádzajú aj na Cerovú. Naše mužstvo od prvého jarného kola nevyhralo a v posledných štyroch zápasoch dalo 2 góly a vždy po štandartkách ! S.Malý skóroval raz z pok.kopu a raz z rohu hlavou !!!

Domáci sa tak musia strelecky prebudiť aby dokázali svojho súpera poraziť a udržať tak svoje postavenie v tabuľke.

História vzájomných zápasov v súťaži MO je krátka. V čase keď naše mužstvo postúpilo do tejto súťaže boli P.Močidlany vypadávajúcim mužstvom. Do súťaže sa vrátili až v roku 2007:

DOMA sme privítali nášho súpera 2x a vždy sme vyhrali výsledkom 2:1

VONKU sme hrali s P.Močidlanami 3x a prehrali sme len raz. Ďalšie dva zápasy sme vyhrali.

posledný vzájomný zápas sa odohral 13.9.2009, kedy sme vyhrali v Pop.Močidlanoch 0:2 po góloch M.Gurína a S.Malého.

Vo svojom strede majú Pop.Močidlany už tradične výborného strelca, ktorý sa už tretí rok objavuje medzi najlepšími. M.Foriška do dnes vsietil 15 gólov zo všetkých 22 gólov svojho mužstva !!! O ďalších 7 gólov sa podelilo 6 strelcov!

Na zápas na Cerovej nemôžu nastúpiť vylúčení Lukáč a Kudláč.

Domáci tréner nebude mať zasa kompletné mužstvo, keď ešte jeden zápas nemôže pre trest odohrať M.Holásek a otázny je štart aj L.Vargu pre zranenie. V akej zostave naše mužstvo nastúpi však zistíte až tesne pred zápasom na ktorý Vás srdečne pozývame.

Príďte tak povbudiť naše mužstvo v boji o dôležité domáce body !!!

C E R O V Á   D O   T O H O  ! ! !

Tipujte výsledok zápasu !!!

—————

Späť