Domáca premiéra s Rybkami víťazná !

08.08.2010 21:58

2.kolo: Nedeľa, 8.8.2010

FK CEROVÁ - FC Rybky   2 : 1 (2:1)

góly: 1:0 - 22.min. Marek HOLÁSEK  

         1:1 - 34.min. Ján Červinka (11 m)

         2:1 - 41.min. Jaroslav HERCEG

V prvom domácom zápase nemal tréner P.Hutta opäť kompletný tím, vďaka čomu sa dostal do základnej zostavy nováčik tímu a odchovanec cerovského futbalu Jaroslav Herceg, ktorý napokon rozhodol o víťazstve. Chýbali nám dovolenkujúci I.Štora a M.Tomek, stále nemocný M.Pípa a vykartovaný S.Veteška. K dispozícii neboli ani J.Vavrovič či T.Vrablic.  

Úvod zápasu bol prevažne vyrovnaný, opatrný so šancami na oboch stranách. V našom drese sa ukázal J.Herceg v 10.min, keď svojou strelou len tesne minul bránu hostí. V 20.min. mal obrovskú šancu hosťujúci J.Červinka, keď nevyužil rýchly brejk Rybiek a sám v 5-ke pred Vachom nedokázal presne loptu trafiť a bránu minul. V 22.min. rozohral akciu stredom ihriska M.Gurín, vystrelil a jeho tečovanú strelu brankár Šraga len s námahou vyrazil. M.Holásek bol pri lopte ako prvý a pohodlne ju dorazil do odkrytej brány - 1:0. V 34.min. rzohrali kombinačnú akciu hostia , dostali loptu do pokutového územia, kde v snahe zmocniť sa jej sa dostal do kontaktu so súperom brankár J.Vacho. Rozhodca Rusinko po jeho zákroku odpískal pokutový kop, ktorý J.Červinka bezpečne premenil - 1:1. V 42.min. ukázal na hranici pokutového územia prehľad J.Herceg, uvolnil sa s loptou okolo obrancu a strelou k žrdi dostal domácich opäž do vedenia - 2:1.

V druhom polčase bola jasná snaha hostí o vyrovnanie, mali loptu častejšie na kopačkách a ovládali hru. Ich šance však prichádzali veľmi zriedka. V 55.min. sa dostal pred bránu C.Mach, no bránu prestrelil. V 79. mali asi najväčšiu príležitosť po rohovom kope, keď loptu z brankovej čiary vyhlavičkoval P.Nižník. Domáci sa sústredili na rýchle brejky, z ktorých hrozil najmä M.Holásek. V 77.min. po takejto akcii loptu po jeho strele vyrazil brankár Šraga. Druhý polčas napokon skončil bez gólov a tak polčasové skóre 2:1 bolo aj konečným a domáci tak získali prvé 3 body.

CEROVÁ: Vacho - Lukáš Varga, Roman Kraľovič, Peter Nižník, Roman Vanek-

                          Jaroslav Herceg, Silvester Starych, Michal Gurín Tomáš Ráček -

                          Marek Holásek, Anton Veteška (K) (77.Dušan Kassay).

Tréner: Pavol Hutta

Vedúci mužstva: Patrik Fukna.

RYBKY: Ondrej Šraga - Rastislav Bittner, Patrik Vizváry, Marián Gegel (80.Daniel Vach),

                                 Marek Polák (46.Vladimír Obuch), Miroslav Kováčik, Radovan Šefčík, Ján Červinka,

                                 Dušan Mrázek (74.Juraj Španka), Cyril Mach, Martin Petrúfka (K).

Tréner: Radoslav Valjent

Vedúci mužstva: Ján Štepanovský.

Žlté karty: J.Vacho, R.Kraľovič - R.Šefčík.

Hlavný rozhodca: Peter Rusinko , Asistent: Pavol Herceg, Delegát ObFZ: Tibor Švec.

TABUĽKA !!!

—————

Späť