Kto bude hrať v Popudinách ??

16.04.2013 19:47

          Situácia, ktorá nastala pred zápasom s Hlbokým (1:1) v našom mužstve bola vážna a po tomto stretnutí mala a má svoje pokračovanie. Doteraz úspešné mužstvo Cerovej trápia absencie hráčov v takom rozsahu, ktoré v histórii nášho účinkovania v MO nemá obdobu.

          Na úvod sa treba vrátiť do zimnej prípravy tohto roku. Do nej už nenaskočil veľký talent cerovského futbalu David Zelenka. Náš klub vynaložil nemalé úsilie aby sa tento náš pôvodne kmeňový hráč vrátil z Holíča a svoj talent rozvíjal v prospech Cerovej. Dodnes je však pre náš klub stratený, keď zmeny v jeho súkromý spôsobili to, že sa odsťahoval a na Cerovej sa doteraz od novembra neukázal. Netreba pripomínať, že mužstvu jeho výkony chýbajú... Po vážnom zranení odohral záver jesennej časti aj T.Ráček, no v zimnej príprave si obnovil zranenie, úvod sezóny nestihol a doteraz do tréningového procesu nenaskočil.... Celú zimnú prípravu neabsolvoval M.Holásek, ktorý odišiel za prácou do Francúzska, no "vďaka" za jeho dovolenku, vrámci ktorej nám pomohol s Hlbokým a ešte jeden zápas s ním možno počítať... Po odchode M.Holáska sme sa rozhodli rozšíriť hosťovaniami počet útočníkov a dať šancu hráčom z dorastu, kde sa veľmi rýchlo udomácnil hlavne D.Badáň. Prišli však zranenia a vylúčenie, ktoré nám celú koncepciu rozmetali ... :

          Už v Brodskom sme nemohli počítať so zranenými I.Koníčkom, D.Badáňom, vykartovaným J.Beňom a aj s J.Salayom, ktorý si rieši osobné problémy, vďaka čomu neni trénerovi k dispozícii... Zápas sme zvládli a vďaka poslednému termínu na hosťovanie sme mohli do hry nasadiť J.Joniaka. S Hlbokým nik nepribudol, nik sa neuzdravil , naopak nemohol nastúpiť zranený J.Joniak a nemocný P.Machlica... No a aby toho nebolo málo, s Hlbokým nedohral so svalovým zranením P.Nižník, ktorý určite vynechá najbližší zápas. Ďalšie nové zranenia pribudli J.Filušovi a M.Kubisovi , pričom ich štart v P.Močidlanoch je prinajmenšom otázny...

          V Popudinských Močidlanoch (a to nepreháňame) môže nastať takáto situácia: Určite nenastúpi I.Koníček, J.Beňa, D.Badáň a P.Nižník. Pre zranenie netrénujú M.Kubisa, J.Filuš a J.Joniak a tak sa môže stať že nenastúpia. Nemožno odhadnúť ani kedy nastúpi J.Salay. Určite dostanú tak svoju šancu opäť v A-čku dorastenci P.Kuchta a M.Holič (ak nie aj iný) , no ich absenciu musia pochopiť a prijať naši dorastenci !!!

          V čase, kedy vzniká tento článok chýba do nedeľného zápasu 5 dní,ale už dnes s určitosťou možno povedať že sa budeme musieť popasovať s veľkými problémami...

         

—————

Späť