PAVOL IVÁNEK trénerom FK Cerová !

11.01.2018 17:43

    FK CEROVÁ Vám na tomto mieste predstavuje nového trénera "A" mužstva, ktorým je...

 

Pavol IVÁNEK, narodený 17.9.1969

 

    Pavol Ivánek pochádza z Radošoviec, kde svoju hráčsku kariéru aj začínal v žiackom mužstve a to ako brankár. Na tomto poste napokon odohral celú svoju aktívnu kariéru. Následne prešiel do dorastu, keď ešte ako dorastenec odišiel na hosťovanie do SH Senica mladší dorast, kde sa stali majstrami Západoslovenského kraja. Pokračoval ďalej v ligovom doraste SH Senica až do odchodu na vojenskú základnú službu. Počas nej hrával vo VTJ Kroměříž, neskôr VTJ Senica (1B trieda)

Po skončení vojenčiny sa vrátil do rodných Radošoviec ako hráč "A" mužstva. Po troch mesiacoch však prestupuje do Baníka Ratíškovice, kde hráva divíziu.

V roku 1990 prestupuje do Slovan Duslo Šaľa, kde pod vedením trénera Fridricha Huttu hral 1 SNFL. V roku 1995 však prišlo vážne zranenie - zlomená noha a po uzdravení odchádza na hosťovanie do Dvorov nad Žitavou (3.liga)

V roku 1997 sa vracia do Šaľe,  kde už pod vedením trénera Stanislava Jarábka hráva 2. SNFL.

Po ďalších zraneniach odchádza na hosťovanie do klubu Horné Saliby (4.liga), kde už pôsobí aj ako hrajúci tréner.

Následne prestupuje do Slovana Břeclav (divízia). Jeho ďalším pôsobením bol TJ Sokol Tvrdonice (2001-2003), kde po roku pôsobenia bol opäť hrajúcim trénerom.

V roku 2003 sa natrvalo vracia do svojho kraja a prestupuje do FK Čáčov, kde hráva 5.ligu. Neskôr odchádza na hosťovanie do Šajdíkových Humeniec, kde pôsobí ako hrajúci tréner.

Svoju hráčsku kariéru ukončil v klube FK Senica, kde hral, bol asistentom trénera a krátko i trénerom v 4.lige.

V roku 2010 sa vracia do Š.Humeniec a to už iba ako tréner.

Po trénerskej prestávke sa vracia k tejto činnosti dnes a to ako hlavný tréner FK CEROVÁ !

 

 

—————

Späť