Posledný zápas na ihrisku súpera bol víťazný !

10.06.2013 16:53

Nedeľa, 9.6.2013 , 17.00 h - štadión v Radimove.

TJ Radimov - FK CEROVÁ      2 : 3 (1:2)

Góly: 38.min. Aleš Foriška, 70.min. Ondrej Majzún - 14.a 45.min. Jozef BEŇA, 73.min. Ján FILUŠ.

CEROVÁ: Marek Holič - Peter Horňák, Roman Vanek, Peter Nižník, Peter Machlica -

                                      Ján Salay , Martin Pípa (85.Peter Kuchta), Ján Filuš, Michal Gurín (46.Marek Kubisa),

                                      Peter Horňák  -  Jozef Beňa.

ŽK: bez karty.

Rozhodovali: Peter Pišoja (Ján Škrinár), Delegát ObFZ: nebol.

 

     Tento zápas bol našim posledným vystúpením v prebiehajúcom ročníku na pôde súpera. Tak ako vo viacerých našich zápasoch sme si aj teraz dokázali vypracovať niekoľko gólových príležitostí, z ktorých zostali asi tie najväčšie nepremenené. Dokázali sme však 3x skórovať, čo by na ihrisku súpera malo stačiť na zisk bodov. 3x sme v zápase viedli a domácich sme nepustili do vedenia ani raz. Tí dokázali dva krát skóre vyrovnať, no po tretí krát sme im to už nedovolili.

     Prvú strelu na bránu mal na svedomí domáci A.Foriška, ktorú v 3.min. kryl brankár Holič. V 8.min. zahrával priamy kop J.Beňa, ale ten vyriešil domáci brankár. V 13.min. získal loptu na súperovej polovici J.Salay a následný center J.Filuša zakončil v páde hlavičkou J.Beňa - 0:1. V 19.min. sa dostal k zakončeniu M.Pípa, no v poslednej chvíli jeho strelu zrazila domáca obrana. V tejto fáze hry sme boli nebezpečnejším mužstvom, pričom domáci sa snažili dostávať loptu rýchlo za našu obranu nakopávaním a pomerne často ostreľovali našu bránu. Ich streli však poväčšinou nemierili do priestoru brány. V 37.min. dostali domáci loptu do našej 5-ky, kde sme boli málo dôrazný a A.Foriška ju "napálil" do siete M.Holiča - 1:1. Pred polčasovou prestávkou sa skóre napokon menilo ešte raz, keď sa z priameho kopu v 45.min. presadil J.Beňa. Jeho strela nemusela byť ani prudká na to, aby zapadla k žrdi povedľa múru bez reakcie prekvapeného brankára Juneka - 1:2.

     Hneď v úvode 2.polčasu mal čistú šancu J.Filuš, ktorý sám pred brankárom domácich netrafil bránu. V 53.min. vystrelil na domácu bránu M.Pípa, no jeho strelu brankár vyrazil. V 65.min. mal opäť veľkú šancu J.Filuš, keď sa dostal za obranu , no k zakončeniu sa v poslednej chvíli nedostal. V 69.min. zahral priamy kop J.Beňa do postaveného múru. Následne sa z ľavej strany dostal k centru J.Salay a lopta z jeho kopačky pomaly zapadala do domácej brány. V snahe loptu doraziť do siete ju poslal P.Horňák hlavičkou nešťastne nad domácu bránu. O dve minúty však skórovali domáci, keď krídeľnú akciu po ľavej strany zakončil O.Majzún - 2:2. V 73.min. sa pokúsil vedenie strhnúť na svoju stranu znova J.Beňa, no jeho strela skončila na brvne. V tej istej minúte sa pokúsil o to isté J.Filuš a jeho strela poslala loptu od žrde do domácej siete - 2:3. Potom nastala snaha domácich o ďalšie vyrovnanie, no okrem niekoľkých štandartných situácií so vážnejšiu gólovú šancu nevytvorili.

     Naše víťazstvo bolo určite zaslúžené a vďaka nemu sme si definitívne upevnili našu pozíciu na 4.priečke.

 

 

 

—————

Späť