Prvá domáca strata bodov po remíze s Rybkami !

29.09.2013 20:06

9.kolo

Nedeľa, 29.9.2013 o 16.00 h - štadión FK Cerová

FK CEROVÁ - TJ FC Rybky       1 : 1   (0:0)

góly: 58.min. Ľuboš Halabrín, 64.min. vlastný gól (Vladimír Stašek).

Cerová: Marek Holič  - Peter Machlica , Peter Horňák, Roman Vanek (K), Anton Veteška,

                                     Michal Gurín, Martin Pípa ,Ján Salay, Marek Kubisa  -

                                     Marek Holásek (61.Ján Filuš), Ivan Koníček.

Žltá karta:  J.Salay.

Rozhodovali: Milan Hurbánek (Milan Tubl), Delegát ObFZ: nebol.

 

     Po prvej výhre vonku prišla aj prvá strata bodov na domácom ihrisku. Diváci mohli vidieť vyrovnaný zápas s gólovými šancami na oboch stranách, no tie zostali nepremenené. Naše mužstvo sa nedokázalo strelecky presadiť po celý zápas (hostia si dali vlastný gól) a to zrejme rozhodlo o tom, že sme po prvý krát nedokázali v tomto ročníku doma vyhrať. Mužstvu stále chýbali J.Beňa a L.Khúla, navyše pre pracovné povinnosti nehral P.Nižník. Pomôcť nemohli ani dorastenci P.Kuchta či D.Badáň.

     V prvom polčase sa hral vyrovnaný futbal, no v určitých fázach zápasu sme súpera zatlačili, vypracovali si šance, ktoré sme však miestami nedokázali ani zakončiť. Hostia boli pred našou bránou rovnako nebezpečný, ale ku gólu sa nedopracovali. Na rohové kopy sme v prvom polčase vyhrali 6:0, ale to o ničom nerozhodlo. Po prvom rohu mal veľkú šancu v 5-ke R.Vanek, ale jeho hlavičku kryl brankár Chodúr. V 13.min. mal najbližšie ku gólu hosťujúci L.Halabrín, ktorý dorážal svoju strelu vyrazenú M.Holičom, ale netrafil odkrytú bránu. V 21. a 23.min. nevyužil svoje výhodné postavenie k zakončeniu I.Koníček, ale v snahe vylepšiť si streleckú pozíciu zaváhal a nezakončil. Výbornú akciu predviedli domáci v 37.min., keď center za obranu od M.Kubisu poslal z voleja I.Koníček nad bránu. Hostia vystrelili v prvom polčase 6x, pričom úspešne zakročil 3x Marek Holič v bráne.

     V druhom polčase bolo na ihrisku viac vzrušenia a prichádzali aj ďalšie šance. Ako prvý sa dokázal presadiť gólovo kanonier hostí Ľ.Halabrín, keď premenil center z pravej strany v úvodný gól - 0:1. O 6 minút sa však do hry o bodový zisk dostali domáci po nešťastnom zásahu hosťujúceho V.Stašeka. Ten si poslal nebezpečný center J.Filuša do vlastnej siete - 1:1. V 74.min. nevyužil veľkú šancu hostí D.Sekáč, ktorý sa objavil úplne sám pred M.Holičom, ktorý však včasným vybehnutím zachránil. Našu najväčšiu šancu v druhom polčase mal J.Salay, keď po rohu M.Kubisu úplne nekrytý poslal hlavičkou loptu po odraze zo zeme tesne nad bránu. V závere zápasu sa domáci snažili o víťazný gól, no neviedla k tomu ani jedna zo strieľ J.Filuša, P.Horňáka, či volej J.Salaya.

     Obe mužstvá mali dostatok šancí na gólový zvrat, nepremenili ich a tak sa zdá byť konečná remíza spravodlivým výsledkom.    

 

—————

Späť