Prvá tretina jarnej časti súťaže je za nami !

06.04.2014 21:43

          Po piatich zápasoch a odohratí tak prvej tretiny zápasov jarnej časti je s výsledkami nášho mužstva spokojnosť. Spolu s Jablonicou (4 remízy) sme jedinými mužstvami na jar bez prehry, čo má za následok aj náš posun v tabuľke. Naopak zlý jarný štart prežívajú v Kútoch, keď všetky úvodné zápasy prehrali (2 doma, 3 vonku). Bez výhry je aj Smolinské (2 remízy) či Hlboké (3 remízy). Na domácom ihrisku kraľujú na jar Rybky a Stráže, ktoré sú bez straty bodu. Naopak vonku sme bez straty bodu my, čo sme v sérii troch zápasoch na ihriskách súpera za sebou počas nášho účinkovania v MO (13 rokov) nezažili. Naša domáca neporaziteľnosť trvá v rade za sebou od 1.5.2013, kedy sme podľahli Smolinskému.

          Aj po piatich jarných kolách nedokázal nik zosadiť z trónu najlepšieho kanoniera súťaže L.Halabrína (Rybky), ktorý od zimy pôsobí v zahraničí. K jeho 21 gólom sa však už blíži najlepší jarný strelec M.Herda zo Straží (na jar 6 gólov) a aj Milan Daniel z Jablonice . TU JE TABUĽKA STRELCOV .  V našom mužstve sa na jar strelecky presadili najmä trojgóloví M.Kubisa a M.Holásek, dva góly dal J.Beňa.

          Ciele nášho mužstva sa nemenia. Čo najlepšie konečné umiestnenie v tabuľke a to medzi prvými piatimi mužstvami, zapracovanie mladých hráčov do mužstva, stabilizovať káder, udržať atmosféru a pohodu v mužstve, čo je základom každého úspechu. Stabilnými hráčmi v kádri sú ešte iba vekom dorastenci P.Kuchta a D.Badáň, svoje pevné miesto má už dlhšie 20 ročný P.Machlica. Veľkým cieľom je hrať atraktívny futbal pre našich fanúšikov, čo sa nie vždy darí podľa očakávania, ale k tomu má čo povedať aj súper. No a domáca neporaziteľnosť je vždy veľkým bonusom pre fanúšikov, čo by bolo tak isto príjemné zvládnuť čo najdlhšie.

Pozývame všetkých fanúšikov na ďalší domáci majstrovský zápas, keď 13.4. budú našim súperom

Šajdíkové Humence!

V prípade štartu nastúpi v tomto zápase na svoj 100. zápas v drese Cerovej

Martin PÍPA ,

svoj 60.zápas v drese Cerovej čaká trénera

Jána Filuša !

 

—————

Späť