S Radošovcami prišla prvá jarná remíza...

03.05.2015 20:50

Nedeľa, 3.5.2015 o 17.00 h - štadión FK Cerová.

FK CEROVÁ - TJ Chvojničan Radošovce      2 : 2   (1:0)

Góly: 16.min. Ján FILUŠ (11 m), 55.min. Peter MACHLICA -

          54.min. Radovan Drgon, 76.min. Milan Tokoš.

Cerová:  Peter Petráš - Anton Veteška, Jozef Holič, Marek Holič, Peter Horňák -

                                      Martin Pípa , Peter Kuchta (12.Michal Kubisa), Jaroslav Herceg,

                                      Ján Filuš, Peter Machlica (85.Peter Suchý) - Marek Kubisa.

Žltá karta:  nebola

Rozhodca: Dušan Mrázek (Milan Hurbánek), Delegát ObFZ: nebol.

 

 

          Zostava zo zápasu z Hlbokého sa takmer nezmenila, nik z mužstva sa zázračne neuzdravil a tak do prvého z troch stretnutí s mužstvami z čela tabuľky sme vstupovali s patričným rešpektom, no s veľkou chuťou uspieť a vyhrať. Akoby v našej zostave nebolo málo zranenia, musel už v 11.min. opustiť ihrisko P.Kuchta so zranením kolena !!! Náš súper nepredviedol výkon aký si pamätamé zo vzájomného stretnutia na ich pôde, veľa kazil a nedostával sa do šancí. Určite však tomu dopomohla aj naša zodpovedná hra v zadu a zhustený stred poľa. V tomto zápase sme boli ďaleko aktívnejší, čo potvrdzuje aj štatistika zápasu. Mali sme 16 streleckých pokusov, z čoho sme 9x trafili bránu, pričom hostia sa o strelu pokúsili celkom 9 krát a priestor našej brány trafili 5 krát. Na rohové kopy sme vyhrali 7-3, v zápase sme dva krát viedli, no to všetko nestačilo na tri body. Radošovce v druhom polčase predviedli snahu minimálne o vyrovnanie, no hrozi najmä zo štandartných situácií.

         V 8.min. zahrozili ako prvý hostia, no E.Petrovič z priameho kopu netrafil bránu. V 15.min. nariadil po faule na M.Kubisu hlavný rozhodca pokutový kop, ktorý s prehľadom premenil J.Filuš - 1:0. Ďalší priebeh prvého polčasu bol bez výraznejšej šance a hra sa odvíjala najmä medzi šestnástkami. Najväčšiu možnosť mal v 28.min. 10m od brány nekrytý J.Herceg, no loptu po centri z pravej strany nešťastne zle trafil a tak nezakončil !

         Viac vzrušenia priniesol až druhý polčas. V 54.min. po nedôraznom odkope našej obrany sa dostal pred brankára hosťujúci R.Drgon a svoju šancu premenil - 1:1. Už o minútu neskôr sa odhodlal ku krížnej strele z ľavej strany P.Machlica a lopta aj zásluhou pravej žrde skončila v bráne hostí - 2:1. Po góle domáci ožili a dokázali si vypracovať štandartné situácie, či zakončenia, ktoré však neviedli k prekonaniu brankára. V 56.min. zahrával priamy kop M.Kubisa do múru, v 61.min. po rohu J.Filuša hlavičkoval J.Holič nad bránu a v 69.min. predviedol skvelý moment hrajúci tréner J.Filuš no i hosťujúci brankár. Peknú technickú strelu spoza 16ky mieriacu do horného rohu brankár K.Václav pekným zákrokom s námahou odvrátil na roh. Potom prišla 76.min. a štandartka hostí z ľavej strany. Loptu zahrával prudko do našej 5-ky R.Ondráš a tesne pred brankárom ju tečoval do siete M.Tokoš - 2:2. Domáci sa ešte snažili o víťazný gól, no najmä po strele M.Kubisu do brankára a následnej dorážke A.Vetešku vedľa brány sa už skóre nemenilo.

          Aj v tomto zápase naši hráči dokázali, že aj v prípade absencie viacerých hráčov sme schopní podať zodpovedný a bojovný výkon, ohrozovať kvalitného súpera a "pobiť sa" o skvelý výsledok. Mužstvo predviedlo , že ani ďalšie ťažké zápasy nemusia byť dopredu stratené a sme presvedčení, že pri takomto výkone to aj najbližší súperi  nebudú mať s nami ľahké ...

          

—————

Späť