V Dojči sme domácim nič nedovolili a vezieme tri body !

10.08.2014 13:18

Nedeľa, 10.8.2014 o 10.00 h - štadión v Dojči

TJ Dojč - FK CEROVÁ     0  : 4   (0:0)

góly:  66.min.Marek HOLIČ, 69.min. Rastislav JUROVATÝ, 74.min. Tomáš RÁČEK,

           79.min. Peter MADLUŠKA.

 

Cerová: Marek Holič  -  Peter Tomek, Marek Holič, Anton Veteška, Marek Ochránek, -

                                       Slavomír Veteška (K), Jozef Masár (67.Rastislav Jurovatý),

                                       Tomáš Vlček (46.Peter Madluška), Tomáš Ráček -

                                        Peter Kuchta , Jaroslav Herceg (77.Patrik Suchý),

Rozhodovali:  Dušan Mrázek (Juraj Flajžík).

 

          Druhé kolo odohralo naše Béčko opäť vonku. V zostave prišli oproti minulému zápasu viaceré zmeny. Z "A" mužstva boli pripravení pomôcť Anton Veteška a Peter Kuchta. Do brány sa postavil po dlhej prestávke po zranení brankár "A"-čka Marek Holič, aby svoju pripravenosť v zápase otestoval, no domáci mu v tomto smere moc vyniknúť nedali, keď do priestoru brány napokon smerovala iba jedna strela. Mužstvu pomohol aj Tomáš Ráček, ktorý nenastupuje v prvom mužstve a tak túto jednu z mála možností hrať využil. Výraznou postavou v obrane bol aj Marek Holič, ktorý v prvom zápase Béčka chýbal.

          Celý zápas sa viedol podľa "réžie" hostí. Mali sme jednoznačnú prevahu, dominovali sme a boli sme pred bránou domácich nebezpeční. Dlho však trvalo, než sme sa presadili strelecky. Domáci mali na svojich kopačkách veľa nepresností a tak sa snažili o priamy spôsob prechodu do útoku z obrany nakopávaním. Tu však všetko riešila najmä dvojica Ochránek - Holič. Jediná strela domácich, ktorá prešla až k M.Holičovi v bráne bola z hlavičky J.Ganzlmára v 29.min. Z viacerých možností v prvom polčase vyberáme situáciu z 19.min., keď priamy kop zahral T.Vlček pod brvno domácej brány no brankár M.Línek ju poslal na roh... V 44.min. Zahral rohový kop T.Vlček, no svoju šancu hlavičkou nepremenil M.Holič, keď poslal loptu nad bránu. Do polčasu sme viac zo šancí nevyťažili.

          V prvom polčase sme vystrelili 10x a v druhom 14x !!! Zahrávali sme 9 rohových kopov. Mali sme veľkú hernú prevahu a v druhom polčase prichádzali aj veľké gólové príležitosti. No gól z toho stále nebol. V 47.min. zakončoval z uhla P.Madluška, no brankár strelu poslal na roh. V 53.min. vyprášil domácemu brankárovi rukavice A.Veteška, no úplne sám P.Kuchta na rohu 5-ky dorážku poslal vedľa brány. V 62.min. po rohu hlavičkoval z 5-ky voľný A.Veteška do brvna a jeho následnú dorážku zrazil na ďalší roh obetavý domáci obranca. Veľkú streleckú smolu v tomto zápase zavŕšil S.Veteška prudkou strelou do žrde. Prišla však 66.min a po rohu T.Ráčka sa presadil hlavičkou M.Holič - 0:1. O dve minúty už bolo 0:2, keď brankár M.Línek iba vyrazil pred seba priamy kop T.Ráčka a voľný R.Jurovatý loptu dorážkou poslal do siete. V 74.min. zakončil peknú akciu hostí utešenou strelou z 20 m T.Ráček a lopta z jeho kopačky zapadla k tyčke domácej brány - 0:3. Naše gólové predstavenie zakončil v 79.min. P.Madluška, keď po akcii T.Ráčka technickou strelou k žrdi uzavrel skóre zápasu - 0:4. V nebezpečnej možnosti sa v závere predviedli aj domáci, keď po ich priamom kope a zaváhaní M.Holiča v bráne zabránil zakončeniu na bránkovej čiare obranca P.Tomek.

          Úvod súťaže tak "B" mužstvu vyšiel a po dvoch zápasoch vonku sme zostali neporazený. Naviac výkon a výsledok v Dojči dáva nádej tomuto mužstvu aj do ďalších bojov.

 

—————

Späť