V nedeľu bude nováčik favoritom !

28.04.2010 20:14

V najbližšom zápase MO bude nášmu mužstvu súperom domáci celok zo Smolinského.

Smolinské prežíva výbornú nováčikovskú sezónu po návrate Do najvyššej súťaže MO. Momentálne im patrí 5.miesto v tabuľke so stratou 5 bodov na vedúce Oreské. Majú na svojom konte 10 výhier , 7 prehier a 4 remízi. V domácom prostredí prehrali dva krát a to s Radošovcami v 3.kole a s Koválovom v 14.kole. 3 krát doma remizovali (Š.Humence, Kopčany, M.Háj) a doma svojho súpera zdolali 5 krát. Rovnaký počet majú aj v kolonke výhier vonku a tak je ich umiestnenie zaslúžené.

Naše mužstvo sa stretlo so Smolinským vo svojich piatich úvodných ročníkoch v rade po postupe do MO. V roku 2006 však Smolinské zostúpilo do II.triedy a v tomto ročníku po postupe je späť a tak v nedeľu odohráme spolu 12 zápas:

Cerová DOMA:    zápasov          výhier     remíz     prehra   so skóre  23 : 6

Cerová VONKU:   zápasov          výhra      remíza   2 prehry   so skóre    8 : 8

Doma sme prehrali jediný zápas a to práve v prebiehajúcom ročníku. Jediná naša výhra v Smolinskom sa zrodila v roku 2004. Naposledy sme v Smolinskom bodovali po remíze 1:1 2.novembra 2003.

Posledný vzájomný zápas:

20.9.2009:  Cerová - Smolinské     1:2 (S.Malý - David Riška)

Smolinské dalo v tomto ročníku MO 41 gólov a z toho 20 dali dvaja hráči nášho súpera. RIŠKA a STANICKÝ dali zhodne po 10 gólov a sú najlepšími strelcami Smolinského.

tipujte výsledok zápasu !!!

Prídte povzbudiť naše mužstvo na pôdu Smolinského a podporte našich v boji za dôležitými majstrovskými bodmi

CEROVÁ DO TOHO !!!

—————

Späť