V Nedeľu privítame Sekule !

21.05.2010 08:46

Po tom čo sa neodohralo v minulom týždni  25.kolo, nastúpi naše m0užstvo po dvoch týždňoch opäť doma. Na našom ihrisku privítame mužstvo zo Sekúl

Sekule sú momentálne o jednu priečku vyššie od Cerovej na 11.mieste s 32 bodmi.(tabuľka) Na domácej pôde náš súper v jarnej časti dokázal poraziť M.Háj, Smolinské a Jablonicu, prehrali s L.N.Vsou a jeden bod získali po remíze s Radošovcami. Na ihrisku súpera sa z výhry v tomto roku ešte netešili. Získali však cenný bod po remíze v Oreskom, no prehrali v Š.Humenciach, v Hlbokom a v Koválove. V celej súťaži dokázali Sekule vyhrať len raz a to v 9.kole v Radošovciach.

Nasledujúci vzájomný duel bude už v poradí 18-ty v rade v MO ! V deviatich sezónach Cerovej v tejto súťaži tak boli Sekule našim pravidelným súperom:

Cerová DOMA:          zápasov       výhier    remíz    prehra     so skóre   20 : 4

Cerová VONKU:         9 zápasov       0 výhier    3 remízi    prehier    so skóre     9 : 25

Štatistika potvrdzuje fakt, že obe mužstvá sú vo vzájomných zápasoch úspešnejšie na domácom ihrisku. Naše mužstvo dokonca v Sekuliach nikdy nevyhralo. Sekuliam sa to podarilo na Cerovej raz a to 19.10.2008. Treba však aj pripomenúť, že v troch posledných zápasoch sme so Sekulami prehrali.(z toho dva krát vonku). Naposledy sme Sekule porazili doma 27.4.2008 po góle A.Vetešku 1:0.

Posledný vzájomný zápas: 11.10.2009 v Sekuliach sme prehrali 3:1 (Markovič,Hujsa,Ježek-Malý).

Posledný zápas na Cerovej: 19.10.2008 sme prehrali 1:2 (Malý-Húšťava,Moro)

Najlepší strelci Sekúl: Húšťava 6, Trajlínek a Lukáček 5 gólov.

Tresty pred zápasom: Zdeněk Čech (Cerová) - STOP na 1 zápas. Milan Koch (Sekule) - STOP na 1 zápas

Domáce mužstvo Cerovej už v troch zápasoch v rade nebodovalo a klesalo v tabuľke. V tomto zápase sa očakáva , že domáci prelomia strelecké trápenie, naplno zabodujú a prepad v tabuľke zastavia. Rozšíril sa však opäť počet zranených, ktorý si už v tomto ročníku nezahrajú. K T.Juríkovi a V.Ondrovičovi sa pridal T.Vrablic, ktorý tak ukončil jarnú časť s poškodeným meniskom !

Veríme, že naši potvrdia štatistiku a využijú domáce prostredie a vyhrajú.

Príďte povzbudiť naše mužstvo v boji za ďalšími majstrovskými bodmi.

CEROVÁ DO TOHO !!!

—————

Späť