V Oreskom boj o postup i o záchranu !

12.06.2010 09:30

V nedeľu 13.6. odohrajú naši futbalisti zápas na ihrisku v Oreskom. V tomto zápase pôjde o veľa obom mužstvám. Oreské je líder súťaže so štvorbodovým náskokom pred Koválovom a Radošovcami a iste bude chcieť využiť domáce ihrisko na potvrdenie tohto postavenia v tabuľke. Radošovce hrajú doma so zachraňujúcimi sa Kopčanami a Koválov privíta Smolinské.

Naše mužstvo stále potrebuje tri body k istote záchrany a k tomu aby sme skončili najhoršie tretí od konca. Stále totiž nie je vylúčené, že v tomto roku vypadnú dve mužstvá.

Už dnes , po piatkových dohrávkach (JABL-CER 4:3 a P.MOČ-BRODS 0:0) by sme mali mať v podstate isté, že posledný neskončíme. Tri zápasy pred koncom máme pred P.Močidlanami náskok 9 bodov a aktívne skóre. O zostupe rozhodujú vzájomné zápasy a tie sú pre nás aktívne, keď sme tohto súpera dva krát porazili. P.Močidlany cestujú do Jablonice, privítajú Sekule a Koválov.

Na predposledné Kopčany máme nahraných 6 bodov a stále sa hrá o bodov 9.  Tu nám pre istotu chýbajú spomínané 3 body. Ak Kopčany všetko vyhrajú a my všetko prehráme skončíme za nimi. V tomto kole ideme do Oreského a Kopčany do Radošoviec, ktoré stále bojujú o postup. O týždeň my hostíme M.Háj a Kopčany privítajú lídra z Oreského a napokon v poslednom kole máme doma Radošovce a Kopčany Hlboké.

Už tento víkend sa rozhodne vo vyššej súťaži kto zostúpi a podľa toho aj počet zostupujúcich mužstiev u nás....Tu je tabuľka V.ligy

Veríme teda, že naše mužstvo ešte nepovedalo posledné slovo a navýšia svoj bodový zisk v tabuľke. V opačnom prípade musíme dúfať, že Kopčany nezvládnu všetky dôležité zápasy najmä s mužstvami bojujúcimi o postup a naše mužstvo nepreskočia v tabuľke. 

 

—————

Späť