V zápase s Mokrým Hájom prišla druhá remíza v rade za sebou.

19.05.2013 20:57

Nedeľa, 19.5.2013 , 17.00 h - štadión na Cerovej.

FK CEROVÁ - TJ Mokrý Háj    1 : 1 (0:1)

Góly: 75.min. Jozef BEŇA - 14.min, Jaroslav Pobuda.

CEROVÁ: Marek Holič - Anton Veteška , Roman Vanek, Peter Nižník, Peter Machlica -

                                      Michal Gurín (60.Jozef Joniak), Martin Pípa, Ján Filuš, Marek Kubisa -

                                     Ján Salay, Jozef Beňa.

ŽK: bez kariet.

Rozhodovali: Petr Pišoja (Miroslav Mlčúch), Delegát ObFZ: nebol.

 

          Naše mužstvo v troch zápasoch v rade nevyhralo a získalo iba bod po remíze v Dubovciach. Jednoznačným cieľom pred vzájomným zápasom v boji o druhú priečku bola výhra, čo sa napokon nepodarilo. Nemilá komplikácia prišla po vylúčení brankára v Dubovciach a najmä po zranení náhradného brankára D.Závadského v tréningu. Na tento dôležitý post bol postavený dorastenec M.Holič, ktorý v bráne dohral zápas v Dubovciach. Mal síce svoj podiel na inkasovanom góle (gól priamo z rohu), ale inak si svoj post zastal, podržal mužstvo aj pri nebezpečných strelách či centroch a aj on sa zalúžil o bodový zisk. Mužstvu chýbal aj P.Horňák, ktorý sa v Dubovciach vykartoval.

          Hostia vyhrali posledné 4 zápasy a tak ich pohoda bola aj počas prvého polčasu zjavná a to najmä po úvodnom góle. Od prvých minút však boli aktívnejší domáci. Najvážnejšie sme však ohrozili brankára len v 2.min. priamym kopom M.Kubisu, ktorý T.Dohnálek z námahou vyrazil. Nečakaný úder však prišiel od hostí v 14.min. keď sa priamo z rohového kopu trafil J.Pobuda a zaskočil tak obranu i nášho brankára - 0:1. Už o minútu zakončoval J.Beňa hlavičkou,no vedľa brány. V 22.min. podržal svoje mužstvo M.Holič, keď aj s námahou vyrazil strelu J.Pobudu na roh. Naša najkrajšia akcia v prvom polčase prišla v 35.min., keď po kombinácii pred 16-kou súpera trafil pri zakončení J.Beňa zle loptu a tak vážnejšie brankára Dohnálka neohrozil.

          Do druhého polčasu nastúpili aktívnejšie domáci, boli futbalovejší a ich snaha o vyrovnanie bola viditeľná. V 56.min. mal šancu skórovať J.Beňa, ale jeho strelu v poslednej chvíli zrazil na roh B.Šefčík. O všetkom mohli rozhodnúť hostia v 58.min., no úplne osamotený Š.Kolštrom po centri na zadnej žrdi nezakončil. O minútu neskôr mali hostia ešte jednu šancu, no J.Rehák netrafil našu bránu. Domáci mali hernú prevahu a tak hostia hrozili z rýchlych protiútokov, ktoré však zväčša nedokázali zakončiť. V 50.min. nebezpečne vystrelil na bránu hostí M.Pípa, ale brankár vyrazil. V 69.min. ponúkol veľkú šancu R.Vanekovi J.Beňa, ale jeho strela išla vysoko nad. V 75.min. sme sa už radovali z vyrovnania, keď priamym kopom z diaľky prestrelil brankára Dohnálka Jozef Beňa - 1:1. Naša snaha pokračovala a prichádzali ďalšie šance na zakončenie. V 77.min. po centri z ľava netrafil z voleja loptu ideálne J.Salay. V 86.min. nás nepotešil verdiktom hlavný rozhodca, keď jednoznačný faul hostí v 16-ke na M.Kubisu v štýle grécko-rímskych zápasov ako penaltový neposúdil... O dve minúty hlavičkoval nad bránu R.Vanek a v nadstavenom čase stál v ceste gólu po priamom kope J.Beňu jeho spoluhráč A.Veteška, ktorého nastrelil. To bola posledná možnosť na skórovanie a tak zápas skončil remízou.

—————

Späť