V závere jesennej časti prišla nepríjemná prehra.

10.11.2013 19:12

Nedeľa, 10.11.2013 o 13.30 h - štadión vo Vrádišti.

TJ Vrádište - FK CEROVÁ     4 : 1   (3:0)

góly: 7.a 34.min. Peter Smaženka, 30.a 61.min. Peter Danajka - 80.min. Marek HOLÁSEK.

Cerová: Marek Holič -  Peter Horňák (46.Anton Veteška) , Roman Vanek (K),

                                      Peter Machlica, Peter Nižník - Marek Kubisa,

                                     Ján Salay (63.Michal Gurín), Martin Pípa, Marek Holásek -

                                     Ján Filuš, Ivan Koníček.

Žlté karty: Peter Horňák, Marek Kubisa.

Rozhodovali: Milan Tubl (Ján Škrinár), Delegát ObFZ: Radovan Valla.

 

     Na tento zápas sme nastupovali ako favorit a našim cieľom bolo jednoznačne vyhrať a potvrdiť postavenie v tabuľke. Našim súperom bolo posledné mužstvo s jedinou výhrou a tak naša snaha o víťazstvo v poslednom jesennom kole bola logická. Už náš príchod na ihrisko súpera bol nemilý, keď sme zistili, že mužstvo ktorému hrá predzápas dorast má iba jednu kabínu pre hostí. Vrátili sme sa tak o niekoľko rokov naspäť, pričom takéto organizačné problémy majú už všetky mužstvá zabezpečené. Príprava na zápas tak nebola ideálna a zápas sa musel začať s oneskorením.

     Veľmi mäkké ihrisko bolo značne poškodené už spomínaným zápasom dorastu a tak jeho kvalita bola veľmi nízka. Bolo síce rovnaké pre obe mužstvá, no domáci sa s tým vysporiadali oveľa lepšie ako naše mužstvo. Domácich hra bola jednoduchá a účelná. Bez akejkolvek náročnej medzihry dostávali loptu na našu polovicu, kde sa veľmi často dokázali presadiť cez našich obrancov. Našich neposlúchali nohy, lopta a v súbojoch sme boli málo dôrazný. Skoro všade sme boli neskôr ako domáci a pred ich bránou sme boli aj málo nebezpečný. Zo šiestich rohových kopov v prvom polčase sme nevyťažili vôbec nič a jedna strela vedľa brány a jedna do priestoru brány súpera nestačila na gól. Domáci v prvom polčase 4x trafili priestor našej brány a 3x skórovali. Mali však ďalšie šance, ktoré nezakončili. V prvom polčase boli aktívnejší, lepšie sa pohybovali a zaslúžene vyhrali. Naše mužstvo jednoznačne v prvom polčase sklamalo !

     Náš výkon sa zlepšil v druhom polčase. Mužstvo sa snažilo, bojovalo, no výsledný efekt to neprinieslo. Nič výrazné nám nevychádzalo, naopak šance boli viac na strane domácich, ktorý sa dostávali do otvorenej obrany. Boli sme ďaleko viac aktívnejší v strelbe. Poslali sme 8 strieľ a z toho polovica skončila v priestore brány. Domáci vystrelili na bránu 3x a predsa raz skórovali. Vedenie 4:0 už bolo hrozivé a štvrtý gól utlmil aj našu snahu o obrátenie výsledku. Náš jediný gól prišiel v 80.min. keď center na zadnú tyč od J.Filuša usmernil hlavičkou do siete M.Holásek. Na viac sme však nemali ani síl , šťastia, či umenia presadiť sa. V zápase sme sa tak "dokĺzali" do nezdárneho a asi aj nepríjemne prekvapujúceho záveru. Prehrali sme zápas, v ktorom sme mali dominovať, no nedokázali sme sa prispôsobiť podmienkam, či zmeniť náš styl hry, ktorý nemal šancu na úspech. V zápase sme boli horším mužstvom a po zásluhe sme prehrali. Cerovský divák odchádzal sklamaný a nespokojný.

—————

Späť