Zo súťaže vypadáva jedno mužstvo !

14.06.2010 12:58

Posledné kolo V.ligy Západ dalo odpoveď na otázku, koľko mužstiev vypadáva z našej súťaže. Keďže k nám zostupuje napokon iba Petrova Ves, aj u nás sa rozhodne v posledných dvoch kolách o jedinom zostupujúcom. Naše mužstvo nemôže už skončiť horšie ako štrnáste, takže boje o záchranu sa nás už netýkajú. Ohrozené sú stále tri mužstvá a to P.Močidlany, Kopčany a aj Brodské, ktoré pri prípadnej rovnosti bodov s Kopčanami majú horšie vzájomné zápasy. S P.Močidlanami majú však tento ukazovaťeľ lepší. Všetko tak nasvädčuje tomu , že boj o záchranu sa zúži na P.Močidlany a Kopčany. Tabuľka MO.

Pri rovnosti bodov sa pri zostupe i postupe berie do úvahy vzájomný zápas a body a góly v nich dosiahnuté.

Ako budú hrať:

P.Močidlany: doma Sekule a Koválov.

Kopčany: doma Oreské a Hlboké.

Brodské: doma Hlboké a Jablonicu.

Ak by všetky mužstvá skončili rovnako so ziskom 28 bodov, tabuľka vzájomných zápasov by dopadla najhoršie pre Kopčany. Ak by skončili bodovo rovnako iba Kopčany s P.Močidlanami, vzájomné zápasy hovoria taktiež v neprospech Kopčian. 

Brodskému tak stačí k záchrane jeden bod a Kopčany musia mať k záchrane na konci viac bodov ako P.Močidlany. P.Močidlany musia k záchrane získať minimálne toľko bodov ako Kopčany.  

Ich vzájomné zápasy:

P.Močidlany-Brodské 0:0

Brodské - P.Močidlany 6:1

P.Močidlany- Kopčany 2:1

Kopčany - P.Močidlany 2:2

Brodské - Kopčany 1:0

Kopčany - Brodské 3:1

Následné celé 30.kolo sa odohrá kvôli zápasu Slovensko - Paraguaj na MS v SOBOTU 19.6. o 17.30 hod.

—————

Späť